Szállás ajánlat

MANDARINSZÜRET RÖVID PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 43.201291 Hosszúság: 17.662286
MANDARINSZÜRET RÖVID PROGRAM *****

Szállásleírás


MANDARINSZÜRET - RÖVIDÍTETT PROGRAM

SARAJEVO - MOSTAR - MEDJUGORJE - MANDARINSZÜRET CSÓNAKOS FOTÓSZAFARI


Csatlakozzon hozzánk e csodálatos őszi programunkon, amelyeken mesés helyszínekre valamint egy gasztrotúrának is beillő, felejthetetlen mandarinszüreti programra kalauzoljuk.
Programunk azoknak került kialakításra akik nem tudnak az oldalunkon szereplő 5 napos programunkra jelentkezni, ugyanakkor tartalmas és minőségi utazáson vennének részt, megízlelve mindazt amit a mandarinszüretes utazásainkon nyújtunk.
Budapestről induló és az M6 autópályán közlekedő járatunkra bármely benzinkúton felszállhat és csatlakozhat!
Tartalmas és szórakoztató utazás, kényelmes szállások, kiváló idegenvezető és kiváló ár!

 

2022.10.06-09.
3 éj / 4 nap
, félpanzióval


Indulási, felszállási helyek és részvételi díj:

Budapesti indulás 88 800 Ft/fő félpanzióval

További felszállási helyek: M6 autópálya útvonalán a benzinkutakon - Százhalombatta • Dunaújváros • Paks •
Szekszárd • Mohács Tesco parkoló


PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban utazás pihenőkkel a bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol egy eredeti bosnyák és ízletes ebéd után (leves, csevap tál körettel), 2 órás magyar nyelvű városnézésen veszünk részt, majd szabadidő áll rendelkezésre. Az "Európa Jeruzsálemeként" is emlegetett város egyedülálló légkörét, a történelmét formáló négy vallási csoport (római katolikus, ortodox kereszténység, zsidó és muszlim) által hátrahagyott épített és más kulturális javak adják. A fővárosban néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, zsinagóga és mecset is található. Városnéző sétánk során megtekintésre kerül a Miljacka-folyó partján húzódó óvárosi Baščarsija negyed, a Latin-híd, ahol Ferenc Ferdinándot meggyilkolta Gavrilo Princip, a Gazi Huszrev-bég mecset, a bazárok, a városháza felújított épülete...
Szállodánk az óvárostól közelében lesz, így a szobakiosztást és vacsorát követően visszasétálhatunk az óvárosba, hogy éjszakai pompájában is megcsodáljuk a hangulatos Bascarsija városrészt.
2. nap: A reggelit követően utunkat Mostar irányába folytatjuk, ahol megtekintjük
az Unesco kultúrális örökségébe tartozó és a város szimbolumaként is ismert ún. Öreg-hidat, majd 2 órás szabadprogram keretében megtekinthető a Neretva-folyó két partján húzódó bazársor, több mecset, de jut idő vásárlásra és ebédre is.
Innen utunkat a világ egyik legismertebb zarándokvárosába, a jelenésekről,
csodás látomásokról és gyógyulásokról is ismert Medjugorjebe folytatjuk, ahova a számos esemény alapján évente  zarándokok százezrei látogatnak a világ minden országból. Érkezésünket követően a szabaidőnkben lehetőség lesz megtekinteni a Szent Jakab templomot, a híres Krisztus-szobrot, akár a jelenések hegyére is felmehetünk, valamint az estig nyitva tartó bazárokban is kedvünkre vásárolhatunk különböző szuvenírokat. Elhelyezésünk egy rendkívül elegáns és szép négycsillagos szállodában lesz, melyből kilátás nyílik a templomra és a településre. A bejelentkezést követően a vacsoráig bőséges szabadidő áll rendelkezésre.
3. nap: A reggelit követően a Neretva-folyó deltájába látogatunk, ahol több mint egymillió mandarin- és narancsfa található, melyeken évente 60-80 ezer tonna édes, mag nélküli, ízletes gyümölcs terem. Az ültetvényen a mandarin likőr és pálinka köszöntőitalt, valamint aszalt gyümölcskóstolót követően a házigazdák bemutatják a mandarinszedés technikáját, termesztésének módját. A szüreten mindenki ingyenesen szedhet 3 kg mandarint. A szüretet követően rövid buszozás után a Neretva-deltában csónakos fotószafarival érkezünk házigazdánk farmjára, ahol egy tradicionális és ízletes, ebéd következik (parázson sült lepénykenyér, rizotto, polenta, halpörkölt, hal és húsos tál körettel, korlátlan bor, víz, kávé) kerül felszolgálásra. A vidám hangulatról élőzene gondoskodik és lehetőség nyílik helyi termékek vásárlására (mandarin méz, gránátalma, füge, mandarin, lozovaca és travarica pálinka, lekvárok, stb...). A programot követően visszautazunk Medjugorjeba, ahol szabadidő áll rendelkezésre a vacsoráig.
4. nap: A reggelit követően kijelentkezünk  a szállodából, hazaindulunk, érkezés az éjszakai késő éjszakai órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az út során
● 1 éjszaka szállást Sarajevoban, központ közeli háromcsillagos szállodában
● 2 éjszaka szállást Medjugorjeban négycsillagos, központ közeli szállodában
● félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli, menüsoros felszolgált vacsorát)
● sarajevoi magyar nyelvű városnézést és szabadidőt, valamint egy eredeti bosnyák ebédet (leves, csevapcsicsa, köret) egy hangulatos vendéglőben
● mostari óvárosi sétát, szabadidővel
● részvételt a mandarinszüreten, csónakázással, ebéddel egybekötött zenés délutánt
● személyenként ajándék 3 kg szüretelt mandarint
● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza: 
a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely 2 040 Ft/fő az utazás egészére
 
Egyéb fontos információk:
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● egyágyas szoba 20 000 Ft/fő felár ellenében foglalható
● háromágyas szoba foglalható (a harmadik fő normál ágy a harmadik fő teljes árat fizet, az utas nevét/születési idejét kérjük foglalásnál az egyéb rovatba beírni)
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST M6 autópálya útvonalán a benzinkutakon - Százhalombatta  Dunaújváros Paks Szekszárd  Mohács Tesco parkoló Udvar

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Megrendelésnél a foglalási adatok kék mezőben a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően a dátumoknál az alábbi időpontok megadása szükséges:

naptól: 2022.10.06., napig: 2022.10.09.

 


 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.