Egy vállalat IT stratégiáját számos külső kényszer és belső szándék határozza meg. A törvényi változások, piaci, gazdasági kényszerek, belső törekvések új üzleti folyamatokat, és ezek nyomán új követelményeket támasztanak az alkalmazásokkal szemben.

A változások azonban sok esetben nem érik el a kívánt célt, a végeredmény eltér az elvárásoktól; nem felel meg az üzleti folyamatoknak. A probléma elsődleges oka a szoftverfejlesztés módszerének részleges vagy teljes hiánya.Tervezés

Mindezek figyelembe vételével alakítottuk ki saját szoftverfejlesztési módszertanunkat, mely a szoftver készítés folyamatát határozza meg. A fejlesztési folyamatot fázisokra osztjuk fel úgymint: előkészítés, kidolgozás, építés és átadás. Minden egyes fázis meghatározott munkamenetekből (követelmények meghatározása, analízis, tervezés, megvalósítás és tesztelés) álló ismétlések sorozatából áll.

Az előkészítés során a követelmények feltárására helyezzük a hangsúlyt, melyek alapján meghatározhatók a szoftverprojekt megvalósíthatósága, költségei, a határidők és az esetleges kockázatok. A kidolgozás során a felhasználói igényeket kell egy szerkezeti tervvé transzformálni, mely alapján az építés fázisban. a fejlesztőink elvégezik a szoftver implementálását. Végül, az átadás fázisban az elkészült szoftvert a végleges produkciós környezetbe helyezzük és a felhasználókat részére oktatjuk annak használatát.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalati folyamatok támogatását biztosító szoftver rendszerek tervezésében, fejlesztésében és üzemetetésében. Rendszereinket nemzetközi biztosítási társaságok, illetve Magyarország vezető utazásszervező vállalatai alkalmazzák.

Minőségirányítási rendszerünket a szoftverfejlesztés, és rendszerüzemeltetési tevékenységekre az ISO 9001:2000 szabvány követelményei alapján alakítottuk ki, hogy elnyerjük, illetve tovább erősítsük leendő vagy már meglévő partnereink bizalmát, valamint, hogy termékeink és szolgáltatásaink színvonala, folyamatosan megfeleljenek a megrendelőkkel kötött szerződésekben meghatározott követelményeknek.


Alkalmazott technológiák

  • PHP
  • JAVA, J2EE és JSP
  • Joomla FrameWork
  • MS Visual Studio

Fejlesztéseink során leginkább alkalmazott adatbázis-kezelő rendszerek:

  • PostgreSQL
  • MS SQL
  • MySQL
A foxart.hu oldal sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
További részletek Rendben