Jognyilatkozat és a jadranholidays.hu oldal felhasználási feltételei

 

A jadranholidays.hu oldalon nyújtott szolgáltatásokra a következőkben maghatározott Felhasználási feltételek vonatkoznak.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására.


A honlapon történő böngészés regisztráció nélkül, ingyenesen végezhető, az oldal használatával egyidejűleg Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételekkel nem ért egyet, vagy azokat nem fogadja el, kérjük ne használja honlapunkat.


A szolgáltatásokat és információkat magánjellegű és nem kereskedelmi célú felhasználásra tesszük közzé, ezért Önnek nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a jadranholidays.hu oldalon megszerzett információt vagy szolgáltatást.


A jadranholidays.hu oldalon szereplő nevek, logók, grafikák, képek, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda nem tehető felelőssé a jadranholidays.hu oldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda minden az oldalon fellelhető - nem szerződésszerűen felhasznált - információból eredő kárért kizárja felelősségét.
A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda mindent megtesz azért, hogy a jadranholidays.hu oldalon található anyagok, információk vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol.
A jadranholidays.hu oldalon elérhető ajánlatok, információk rendszeresen bővülnek, módosulnak. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak.
A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jadranholidays.hu oldalon található ajánlatokat, anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.


Ha egy szolgáltatás igénybevétele adat megadási kötelezettséggel jár,
a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális, teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre az adott űrlap kitöltését.

A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda a szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot jogszabály szerint, az adatvédelmi tájékoztatóban rögzítettek szerint kezeli.


A jadranholidays.hu oldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek, amelyek nem tartoznak a JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda szerkesztési hatáskörébe, ezért az ott szereplő információkért, tartalmakért azok naprakészségéért nem vállalunk felelősséget.


A foglalással kapcsolatos részletes információk megismeréséhez kérjük, olvassa el Foglalási útmutatónkat.A jadranholidays.hu oldalon megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek.


A JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeket kizárólag csak a megrendelt szolgáltatások alapján létrejött utazási szerződésben foglaltak határozzák meg.

Az utazási szerződés az Utas és az Utazásszervező között írásban kötött szerződéssel, a foglalásra kizárólag írásban küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint és az aktuális részvételi díj megfizetése után jön létre.
A visszaigazolás után történő aktuális részvételi díj fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, amely az Utazási szerződés létrejöttét jelenti  az abban foglaltak alapján és az Utazásszervező Általános Szerződési Feltételei szerint. A díjfizetést követően a szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e a JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda részére.

Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei valamint az adott utazásra vonatkozó Utazási szerződésben rögzített feltételek az irányadóak.

 


FONTOS TUDNIVALÓ
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések elkerülését és az Ön biztonságát, adatvédelmét is szolgálják!
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshely rendeléssel Ön és utastársai egyidejűleg  megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A honlapon leadott megrendelések és a szerződéstől való idő előtti elállás, illetve a hamis személyi adatokkal történő foglalás büntető feljelentést von maga után!