Szállás ajánlat

Színház sétahajózással október 13. PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 47.499710 Hosszúság: 19.046651
Színház sétahajózással október 13. PROGRAM *****

Szállásleírás

Felejthetetlen szórakozás és Budapest csodás panorámája várja Önt!


Programunkon egyórás sétahajózásra invitáljuk idegenvezetéssel, mely során megcsodáljuk fővárosunk Duna-parti nevezetességeit, majd egy fergeteges vígjátékot tekintünk meg a Vidám Színpadon, ahol fejedelmi kényelemben, moziszékekben élvezheti az előadást!

 

Ön dönt hogyan utazik! Lefoglalhatja csak programunkat (sétahajózás és színház 6 500 Ft/fő áron) egyéni utazással, vagy jelentkezhet pécsi, szekszárdi, egri autóbuszjáratainkra.

Autóbuszaink, amelyeken csoportkísérőt is biztosítunk minimum 30 fő jelentkező esetén indulnak!

 

2018.10.13. szombat

DÉLUTÁN A LEGJOBB című vígjáték 15:00 órai kezdettel a Vidám Színpadon

Straub Dezső, Böröndi Tamás, Götz Anna főszereplésével !


A  színdarabról:

A mai kor vígjátékíró zsenije Ray Cooney tökéletesen ért a legjobb vígjátéki helyszín, szituáció és közeg kiválasztásához. Sok remek darabja közül talán ez a legszórakoztatóbb és ha beindul a kacajgyár, a darab végéig nincs is vége a könnyes nevetésnek. Remek vígjáték és sztár szereposztás a csodálatos nézőterű Vidám Színpadon! Milyen sikerre számíthatna az a színdarab, amelyben egy buszsofőr szeretne egy kellemes délutánt eltölteni egy szállodában, de nem a feleségével, hanem mondjuk egy ellenőr kolleginával? Hát… valószínűleg nem ez a történet lenne az, amelynek köszönhetően színháztörténelmi nézőszámokat döntögetne az adott színház. Ugye igazunk van?  Azonban, ha ez a csapodár férfi nem egy buszsofőr, hanem az ellenzéki politikai párt egyik ikonikus figurája lenne, a szállodai légyott alanya pedig történetesen épp a regnáló miniszterelnök egyik csinos kis titkárnője, ugye máris mennyire más a gyerek fekvése?! Micsoda izgalom, pláne, ha az erénycsősz politikai amazon is ugyanazon az emeleten vesz ki szobát. Máris bizsereg a tenyerünk, mert itt a hazugság-cunamikba bonyolódott szereplőkre és önfeledt kacagásra kell számítanunk, aminek természetesen vastaps a vége!

 

FOGLALÁSI ÚTMUTATÓ: Foglalásnál a lenti kék FOGLALÁSI ADATOK  boxban a dátumoknál a következő időpont beállítások szükségesek: Naptól 2018.10.13., Napig: 2018.10.14.


Ajándékozzon felejthetetlen élményt ismerőseinek, szeretteinek!
Megrendelést követően a jegyek vissza nem válthatók, de átruházhatóak!

 

 

 

 

Választható szobák

Foglalási adatok

Székesfehérvár, Veszprém indulás, kétágyas szoba, 10.07-08.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

 

Figyelem!
Az alábbi feltételek az interneten történő esetleges visszaélések megakadályozását és az Ön biztonságát, adatainak védelmét szolgálják.
A jadranholidays.hu oldalon történő szálláshelyrendeléssel Ön és Utastársai egyidejűleg megerősítik szálláshely foglalási és szerződéskötési szándékukat, amely az utazás személyes megrendelésével egyenértékű, így az szerződéskötési és anyagi kötelezettségvállalással jár!
A hamis vagy illetéktelen személy adataival történő megrendelés büncselekménynek számít és feljelentést eredményez.
A fenti ajánlat tájékoztató jellegű. A szolgáltatásokat és azok pontos árát az utazási szerződés tartalmazza.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük megrendelését.