Kedves Kolléga,


köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra!

Adria-specialista irodánk tengerparti szálláshelyeket és nyaralásokat kínál egyéni utazással, valamint autóbuszos szervezett túrák formájában Horvátország, Szlovénia, Montenegro és Bosznia-Hercegovina nyaralóhelyeire, városaiba. Kontinentális kínálatunk festői hegyvidékekre, tavak és folyók partjaira, lélegzetelállító cseppkőbarlangokba, ámulatba ejtő nemzeti parkok környékére csábít minden kalandvágyó turistát.

 

Kínálatunkban több száz félpanziós és all inclusive szálloda, magán vagy üdülőtelepi apartman, illetve mobilház közül válogathatsz kedvedre.

 

Gyors és precíz keresőnk segítségével, on-line foglalási rendszerünk használatával garantált, hogy pillanatok alatt megtalálod az Utasod igényeinek leginkább megfelelő szálláshelyet, amelyet a saját céged arculatára szabott PDF-ben egy kattintással küldhetsz el.
Tetszés szerint készíthetsz Forint vagy Euro kalkulációkat!


Felsőfokú képesítéssel rendelkező, több nyelven (természetesen horvátul is) beszélő munkatársaink sok éve vagy évtizede dolgoznak az idegenforgalomban.
Nagy szakmai gyakorlatuk, alapos hely és szálláshely ismeretük egyben garancia is arra, hogy az utazás megszervezésében a legjobb szakértők állnak rendelkezésedre, a szálláshely kiválasztásától egészen az Utas hazaérkezéséig.


Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, nálunk nem csak 7 éjszakás turnusokat foglalhatsz és sok esetben a hagyományos szombati turnusváltástól eltérő, tetszőleges napokra is rendelhetsz szállást!


Ha Horvátország, akkor www.go2adria.hu

 • biztonságos, gyors és egyszerű on-line foglalás
 • mindent funkciót biztosító kereső, díjszámító és foglaló rendszer, amelyet ingyenesen használhatsz
 • egész évben kiemelt jutalék
 • 20 év nemzetközi szakmai tapasztalat
 • gyermekkedvezmények
 • akciós ajánlatok (first minute, last minute, egyedi kedvezmények, ajánlatok)
 • több nyelven beszélő, felkészült és tapasztalt munkatársak
 • több száz ellenőrzött szálláshely
 • 100% garancia a megbízhatóságra, minőségi szolgáltatások

  Bízunk benne, hogy kínálatunk, technológiánk, együttműködési feltételeink továbbá munkatársaink felkészültsége, szolgáltatásaink minősége Téged is meggyőznek és elégedett Partnereink között köszönthetünk!

   

Jó munkát kíván a go2adria.hu csapata!


Együttműködési szerződés letöltése!