Tisztelt Utazó,


köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

Adria-specialista utazási irodánk kínálatában egyéni utazással foglalható tengerparti szálláshelyek (apartmanok, szállodák, mobilházak) valamint autóbuszos utazások is megtalálható. Célterületeink közül kiemelnénk Horvátország, Szlovénia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Csehország nyaralóhelyeit.


Folyamatosan bővülő kínálatunkban több száz félpanziós és all inclusive szálloda, magán vagy üdülőtelepi apartman, mobilház közül választhat, így szinte biztos, hogy Ön is megtalálja a saját igényeinekmegfelelő szálláshelyet. 
Kontinentális kínálatunk városokba, festői hegyvidékekre, tavak és folyók partjaira, gyönyörű nemzeti parkokba csábít minden kalandvágyó turistát.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy kínálatunkból - a legapróbb részletekig szűkítve a keresést - könnyen ki tudja választani az Önnek legideálisabb szállást.
A modern kereső-szűkítő opció és saját fejlesztésű foglalórendszer, illetve számos további, a választást elősegítő információ lesz segítségére, így a keresés vagy a foglalás igazán gyors és élvezetes, nem utolsó sorban pedig biztonságos „feladattá” válik.
A legalapvetőbb utazási adatok és paraméterek megadását követően, rendszerünk pillanatok alatt kiszámítja családja teljes részvételi díját. A paraméterek tetszés szerint változtathatók, így másodpercek alatt végtelen mennyiségű kalkulációt készíthet. 
Foglalási útmutatónkban (ide kattintva) elolvashatja a lépéseket, de munkatársaink is készségesen segítségére lesznek szükség esetén.


Felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkező, több nyelven (horvátul is) beszélő, felkészült munkatársaink sok-sok éve vagy évtizede dolgoznak az idegenforgalomban, kimondottan Adria-specialistaként. Nemzetközi szinten szerzett nagy szakmai gyakorlattal, alapos hely és szálláshely ismerettel rendelkeznek, így garantáltan biztos lehet abban, hogy utazása megszervezésében a legjobb szakértők állnak rendelkezésére, utazása kiválasztásától egészen hazaérkezéséig.
Munkatársaink az elmúlt több mint 20 évben több tízezer utazó nyaralását szervezték meg, akik elégedetten tértek haza. Sikerünk egyik kulcsa a szálláshelyfoglalás előtti Ügyfeleinkkel folytatott kommunikáció, melyet követően munkatársaink egyedi, az Utas igényeire szabott alternatívákat adnak meg, melyben óriási előnyt jelent a szálláshelyek alapos ismerete!   

Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, Irodánknál Ön nem csak 7 éjszakás turnusokat foglalhat és sok esetben a hagyományos szombati turnusváltástól eltérő, tetszőleges napokon is utazhat!

Ügyfeleinkre kiemelt figyelmet fordítunk, mivel számunkra Utasaink, az Ön elégedettsége a legfontosabb!


Ha Horvátország, akkor jadranholidays.hu!

 • biztonságos, gyors és egyszerű on-line foglalás
 • alacsony, utasbarát árak egész évben - kedvezőbb árak mint a legtöbb nemzetközi szálláshelyfoglaló oldalon,
 • több mint 20 év nemzetközi szakmai tapasztalat
 • gyermekkedvezmények és családi ajánlatok
 • akciós ajánlatok és előfoglalási akció
 • több nyelven beszélő, felkészült és tapasztalt ügyintézők
 • csoportos belföldi és külföldi utazások
 • legalább 300 ellenőrzött szálláshely
 • több tízezer elégedett Utas
 • 100% garancia a megbízhatóságra, minőségi szolgáltatások

  Bízunk benne, hogy kínálatunk, kedvező áraink, munkatársaink felkészültsége és szolgáltatásaink minősége elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is elégedett Utasaink között köszönthetjük!

   

Jó utat és kellemes pihenést kíván Önnek és családjának a Jadran Holidays utazási iroda!

 

 

ÍZELÍTŐ UTASAINK VÉLEMÉNYÉBŐL:

 


T. S. Andrea

Kedves Jadran Holidays Csapat!

Nagyon köszönjük az idei nyaralást is. Nektek köszönhetően, immáron 3. éve felhőtlen és csodás nyaralásunk volt.
Jövőre ismét veletek. 


 

K. Attila

Többször voltunk velük, és maximálisan csak ajánlani tudom! Ez az a hely, ahol kapsz egy kis pluszt is, egy kis családias hangulatot, jó kedvet...amit nem tudsz pénzért máshol megkapni! Fogunk még velük menni az biztos!

 


S. Mária
"Mindenkinek ajánlani tudom csak a Jadran Halidays Utazási Iroda szervezett utait.Csodálatos tájakat ismertem meg, felszabadult jó hangulatú emberekkel. Képzett idegenvezetők gondoskodtak e gyönyörű országok nevezetességeinek megismertetésével.A számomra ismeretlen mandarinszüret volt a hab a tortán. Soha nem gondoltam,hogy közelebb a hetvenhez, nekem még ebben az élményben lesz részem.

Köszönet az idegenvezetőnknek és a Jadran Halidays utazási Irodának, amely korrektségével, vezetőjével örökre belopta magát a szívembe.
Szívesen megyek Velük ezután is bárhová! Nagyon várom a Szlovéniai utazást!
Köszönöm!"

 

H. Gábor (az év idegenvezetője)
"
Júliusban a szlovéniai Portorozban voltunk az utazási iroda szervezésében, mellyel nagyon elégedettek voltunk. Pontos, gyors ügyintézés, mindenre kiterjedő tájékoztatás, családomnak szinte személyre szabott ajánlatkészítés, korrekt árak. Rendkívül elégedettek vagyunk, mindenkinek ajánlani tudom. A szálloda pazar, az ellátás fejedelmi volt. Ha Adria, akkor Jadran, mert így lesz igazi holiday. - még egy ráadás, az ottfelejtett szemüvegemet is hazahozatták. Köszönet!" Cs. Betarix
"Októberben voltunk a voltunk a budapesti színházlátogatással egybekötött budapesti kiránduláson.Nagyon tetszett. Minden dolgozónak köszönjük az élményt! Csak így tovább!"

 

N. Enikő
"Az októberi hosszú hétvégén mandarin szüretre utaztunk Neumba. Az iroda által leírt kínálat megelevenedett, és messze felülmúlta azt. Gyönyörű hotelben, szuper és lelkiismeretes, nagyon felkészült vezetőnkkel csodàlatos napokat élhettünk meg. Az irodát a megbízhatóság és a korrektség jellemzi.
Köszönjük!"

 

S. Andrea
"Kedves Jadran Holidays,
Nagyon köszönjük ismét a csodás nyaralást Omisban. Az apartman nagyon jó, tiszta, igényes szálláshellyel. Továbbra is szeretettel ajánlom irodátokat Mindenkinek. További kellemes napot."

 

M. Magdolna
"Nagy élmény  volt! Minden  elismerésünk az irodáé,az ott dolgozó csapaté.Szuper szervezés.Tip-top volt minden.A kék csoport is mondhatni családias volt, mintha régóta  ismernénk egymást. az idegenvezetőnk egyszerűen kifogástalan volt!  Mindenkinek  nagy nagy köszönet!"

 

K. Zsuzsanna
"A Jandranholidays csapatának köszönhetően remek négy napot töltöttünk október 20-23-ig, Horvátországban, Boszniában. Remek szállásunk volt, na és a vendéglátásra felejthetetlen programként fogunk emlékezni."

 

V. Ilona
"Tisztelt Jadran Holidays!

Köszönettel tartozunk az Önök által szervezett sikeres üdülésünkért!

A szálloda szolgáltatásaival elégedettek voltunk, a környezet tiszta, gondozott, az elhelyezkedése tökéletes. A szép kirándulási lehetőségeket kihasználtuk, sikerült többször teniszeznünk is. A helyszínt másoknak is ajánljuk! Köszönjük segítségét és máskor is kérjük azt!"

 

 

Sz. Simon
"Szombaton értünk haza nyaralásunkból. Szeretnénk megköszönni Neked a jó tanácsodat a szálloda kiválasztása kapcsán. Ez volt az egyik legjobb (ha nem A legjobb) hely, ahol eddig jártunk Horvátországban. Minden nagyon jó volt, a szállás, a közvetlen homokos tengerpart, az étkezések, Umag központjának közelsége, szóval, minden.
Még egyszer köszönöm!"