Szlovénia turisztikai szempontból is igazi négy évszakos ország, mivel tengerparti nyaralóprogramjai mellett számos olyan több évszakos kínálattal -lehetőséggel rendelkezik, amelyek az aktív és passzív programokat keresők számára is remek kikapcsolódási és pihenés lehetőséget biztosítanak.

Így van ez a téli időszakban is, amikor az ország hozzánk igen közeli és mindössze 6-7 óra autózással elérhető távolabbi sípályáin, hegyvidéki részein megindul az élet.

Noha sícentrumai, a pályák nyújtotta lehetőségek nem érik el az osztrák pályák nyújtotta színvonalat mindenütt, ettől függetlenül kijelenthetjük, nagyon jó körülmények, szállások, nemzetközi sí-versenyek és vendégszerető házigazdák remek kikapcsolódási lehetőségek várják az idelátogatókat.

Téli árualapunkban valamennyi közkedvelt síterep szállásai foglalhatók, nagyszerű árakon, legyen szó síelőkről, sportverseny látogatásáról vagy téli romantikus wellness túráról a Júliai-Alpokban, a kiváló ár-érték arány itt is garantált!

Ha Ön is télisport kedvelő, ne feledkezzen meg biztosítást kötni, elkerülve az esetleges külföldi sérülésekkel járó kellemetlenségeket és nem várt helyzeteket.